Baby- & kidsfotografie

Kinderfotografie kan in vele vormen en maten. Te beginnen bij binnen of buiten. Binnen in mijn daglichtstudio kan ik verschillende settings neerzetten (achtergronden en accessoires), wat zich bijvoorbeeld ook goed leent voor rustige, pure portretfoto’s. Wanneer we naar buiten gaan maken we gebruik van de omgeving waar we zijn (er is meer mogelijk dan je op voorhand denkt) en maken we wat spontanere en vrijere foto’s. Ook dan is het gedeeltelijk geposeerd, maar kinderen bewegen zich buiten over het algemeen wat vrijer dan binnen – wat overigens niet per se altijd een voordeel is ;-)

Kinderfotografie kan op verschillende leeftijden. Kinderen die al wat ouder zijn laten zich over het algemeen wat beter sturen dan jongere kinderen. Ik roep altijd: je kunt ze nou eenmaal niet regisseren en ik fotografeer ze het liefste gewoon lekker zoals ze zijn! Geen poespas of gedwongen in bepaalde houdingen, maar foto’s waarop je als ouder je kind ook echt herkent. Met lach of zonder lach!

Wanneer ze baby-af zijn breken er andere leuke fases aan: jullie kindje ontwikkelt zich in rap tempo en ook dit is zo leuk om vast te leggen! Denk bijvoorbeeld aan het pakken de eigen voetjes, foto’s op de buik, maar bijvoorbeeld ook het moment waarop jullie kindje (goed) zelfstandig kan zitten; in ‘vakjargon’ noemen we dit ook wel sittersessies. Het ene kind is wat vlotter met zitten dan de ander (ieder op zijn eigen tempo) en dat varieert dan dus ook tussen de 6 en 9 maanden.

 

Jolanda Vervaart Fotografie | Kids
Boek een shoot!

Wil je een mooie fotoreportage van jouw kind(eren), reserveer dan snel een plekje in mijn agenda.

Reserveren
Jolanda Vervaart Fotografie | Kids
Pakketten
Klein geluk
€ 80,-
Ongeveer drie kwartier fotografie
5 HR bestanden
 
Extra geluk
€ 105,-
Ongeveer drie kwartier fotografie
10 HR bestanden
 
Compleet geluk
€ 150,-
Ongeveer drie kwartier fotografie
15 HR bestanden
Fotoalbum 15x15 / 12 pagina's

Note: Maximaal twee kindjes. Voor meer kinderen op de foto geldt extra tarief van € 15,- p.p.

Reserveringsformulier

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Adres

Pakketkeuze

Naam kindje(s) en leeftijd(en)

Locatie

Heb je een kortingscode? Vul deze dan hier in


Jolanda Vervaart Fotografie | Kids
Jolanda Vervaart Fotografie | Kids