Newborn Fotoreportage
Voor een ‘geposeerde’ newborn reportage zijn jullie van harte welkom in mijn fijne daglichtstudio aan huis. Mijn studio is speciaal ingericht op het maken van fotoreportages van de allerkleinsten en het belangrijkste voor mij is dat jullie je hier lekker op jullie gemak voelen! Veiligheid en comfort staan bij mij voorop en we passen ons aan, aan jullie kindje.

Voor een ‘geposeerde’ newborn reportage zijn jullie van harte welkom in mijn fijne daglichtstudio aan huis. Mijn studio is speciaal ingericht op het maken van fotoreportages van de allerkleinsten en het belangrijkste voor mij is dat jullie je hier lekker op jullie gemak voelen! Veiligheid en comfort staan bij mij voorop en we passen ons aan, aan jullie kindje.

Wat is een geposeerde fotoreportage?

Tijdens een geposeerde fotoreportage fotograaf ik jullie kindje in mijn studio en maak ik gebruik van een groot assortiment aan achtergronden, kleden, fotoprops (manden, schalen, emmers) en accessoires. Jullie kindje gaat niet op de foto in zijn of haar eigen kleertjes, maar ik maak pure foto’s in mijn eigen stijl; dat kan met pakjes die ik in mijn studio heb hangen, met wraps en dekentjes, maar ook op een mooie en subtiele manier bloot. Neem een kijkje in mijn portfolio om de verschillende settings en manieren te zien en kijk of deze stijl bij jullie past.

Jolanda Vervaart Fotografie | Newborn

Wil je liever geen geposeerde fotoreportage?

Dan is een lifestyle reportage wellicht een passender alternatief voor jullie! Tijdens een lifestyle reportage kom ik bij jullie thuis en leg ik de sfeer bij jullie thuis vast op beeld (het woord lifestyle omschrijft dat al). Tijdens een lifestyle reportage neem ik geen fotoprops of achtergronden mee, maar maak ik onder andere foto’s van de babykamer, detailfoto’s en close-ups en maak ik bijvoorbeeld foto’s van het voeden, verschonen en natuurlijk veel liefde en knuffelmomenten.

Wanneer plannen we de reportage?

Een newborn reportage wordt doorgaans gepland tussen de 8 en 21 dagen oud (dit geldt met name voor geposeerde foto’s), maar als we door omstandigheden ietsje later zijn is dit vaak niet zo’n probleem! Een kindje (en zeker een pasgeboren kindje) kun je nou eenmaal niet regisseren en om die reden loopt elke reportage altijd net wel even iets anders. De reden dat de reportage vroeg na geboorte gepland wordt, heeft vooral te maken met het feit dat jullie kindje dan voornamelijk nog lekker veel slaapt en dus makkelijker te fotograferen is in verschillende poses. Ook hierbij geldt dat jullie kindje bepaald: veiligheid voorop en alleen poses die jullie kindje prettig vindt. Het kan natuurlijk gebeuren dat jullie kindje misschien juist wel heel wakker is tijdens de reportage. Als dit zo is: geen zorgen! Ook met ogen open kunnen we de mooiste foto’s maken!

Reserveer een newborn reportage!

Wacht niet te lang met het boeken van een newbornreportage, om eventuele teleurstelling achteraf te voorkomen. Indien je op tijd reserveert kan ik rekening houden met een plekje voor jullie in mijn agenda.

Reserveren
Jolanda Vervaart Fotografie | Newborn
Jolanda Vervaart Fotografie | Newborn

Tijdens de reportage…

Zodra jullie binnenkomen ontvang ik jullie met koffie/thee (waar jullie tijdens de reportage uiteraard onbeperkt gebruik van kunnen maken) en maken we eerst even kennis met elkaar. Op dat moment bespreken we hoe we de reportage beginnen en welke invulling we er aan geven. Een gemiddelde newbornreportage duurt ongeveer twee uur. Indien de reportage vlot verloopt zullen we binnen deze tijd klaar zijn, maar houd er rekening mee dat het in sommige gevallen wel iets uit kan lopen. In deze tijd is voldoende ruimte om jullie kindje te voeden, verschonen en natuurlijk te knuffelen!

Ik werk in mijn ruimte uitsluitend met natuurlijk daglicht en hier vinden jullie niet alleen verschillende kleuren achtergronden, maar ook een flinke verzameling aan ‘fotoprops’: manden, schalen, wraps, mutsjes, pakjes etc. Voorafgaand aan de fotoreportage wordt mijn studio lekker verwarmd en daarnaast werk ik met gerichte warmte vanaf een kacheltje. Houd dus rekening met wat jullie aantrekken: bij voorkeur meerdere lagen die uit kunnen, zodat je niet oververhit weer de deur uit gaat.

Tijdens de reportage richt ik mij vooral op foto’s van jullie pasgeboren kindje. Uiteraard leg ik met veel liefde ook eventuele broertjes en/of zusjes vast, geef dan van tevoren even aan of die mee op de foto komen zodat ik hier rekening mee kan houden. Willen jullie graag zelf ook op de foto? Ook dat is mogelijk, maar aangezien ik in ruimte wat beperkter hiermee ben, is ook dit fijn het van tevoren even te weten.

Wat kun je zelf doen?

Indien de mogelijkheid er is, probeer jullie kindje dan nog even lekker in bad te doen voor de reportage! Hier worden ze vaak lekker loom van en als we geluk hebben werkt dit positieve effect nog even door tijdens de reportage. Zodra jullie je kindje aankleden en klaar maken voor de reis naar mijn studio, kies dan voor iets makkelijks: niet teveel en/of te strakke kleding, maar  liever een extra warme deken over de maxicosi.  En het allerbelangrijkste wat ik jullie wil mee geven: ontspan en geniet! Het is mijn doel jullie weer naar huis te laten gaan met een bijzondere en mooie ervaring rijker.

Reserveer hier jullie geposeerde newborn reportage!

Wacht niet te lang met het boeken van een newbornreportage, om eventuele teleurstelling achteraf te voorkomen. Indien je op tijd reserveert (kan al vanaf week 20 in de zwangerschap) kan ik rekening houden met een plekje voor jullie in mijn agenda.

Hieronder kun je kiezen uit drie verschillende pakketten, die verschillen in grootte en voor ieder budget passend is.

Standaard inbegrepen bij alle pakketten:

  • persoonlijke online galerij met keuze uit 15 tot 20 foto’s uit de reportage
  • professionele nabewerking van de door mij geselecteerde foto’s – inclusief retoucheren
  • de door jullie gekozen foto’s uit de galerij worden zowel in kleur als in zwart wit geleverd

Plus bij een geposeerde newborn reportage inbegrepen:

  • gebruik van alle beschikbare achtergronden en materialen in mijn fotostudio
  • onbeperkt gebruik van koffie, thee en water – en wat lekkers voor de ergste trek
Geposeerd of Lifestyle
Klein geluk
€ 105,-
Ongeveer twee uur fotografie
5 HR bestanden
 
 
Extra geluk
€ 130,-
Ongeveer twee uur fotografie
10 HR bestanden
 
 
Compleet geluk
€ 175,-
Ongeveer twee uur fotografie
15 HR bestanden
Fotoalbum 15x15 / 12 pagina's
 

*) de online fotogalerij wordt binnen veertien dagen opgeleverd met een link via de mail.

Bij de lifestyle fotoreportages zijn alle pakketten exclusief:

  • Reiskosten á € 0.35 cent per kilometer (binnen straal van 10 km vanaf postcode 1326 geen reiskosten);
  • Eventuele parkeerkosten.
Willen jullie graag een foto voor op het geboortekaartje? Ook dat kan!

Waarschijnlijk willen jullie deze foto snel hebben om jullie kaartjes vol trots met vrienden en familie te kunnen delen. Om deze reden fotografeer ik foto’s voor op het geboortekaartje uitsluitend lós van de newbornreportage zelf. Ongeacht of jullie een geposeerde of een lifestyle reportage boeken: voor het geboortekaartje kom ik bij jullie aan huis; dit is in de eerste dagen na de bevalling zowel de meest verstandige als prettige manier.

Voor het maken van een foto voor op het geboortekaartje heb ik maximaal 20 minuten nodig. Hiervoor neem ik geen materialen of achtergronden mee, maar stemmen we wel van tevoren met elkaar even af wat jullie wensen zijn en hoe we hier het beste invulling aan kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan een foto in het wiegje of mooie detailfoto’s van teentjes & vingertjes.

De meerprijs hiervoor bedraagt € 65,- en hiervoor ontvang je 3 digitale bestanden. Deze worden door mij geselecteerd en bewerkt en staan dus niet in een galerij. Dit bedrag is exclusief eventuele reiskosten en parkeerposten.

Jolanda Vervaart Fotografie | Newborn
Reserveringsformulier

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Adres

Pakketkeuze

Foto voor geboortekaartje: janee

Uitgerekende datum

Geslacht: meisjejongen

Indien er broertjes en of zusjes mee komen

Heb je een kortingscode? Vul deze dan hier in


Jolanda Vervaart Fotografie | Newborn
Jolanda Vervaart Fotografie | Newborn
Jolanda Vervaart Fotografie | Newborn