Het gezicht achter de camera

Even kort voorstellen…

Jolanda Vervaart, creatieveling in denken en doen, perfectionist en snel enthousiast!

Geboren in Amsterdam en opgegroeid in Almere, waar ik samen met mijn partner en mijn lieve beesten woon. Tante van maar liefst acht geweldige neefjes en nichtjes, die ik natuurlijk altijd dolgraag op de foto zet. Wat is het gaaf om te zien hoe ze allen hun eigen karakter hebben en hoe ze ontzettend hard groeien.

Trots!

Wat ooit begon met een hobby, is sinds een aantal jaar alweer mijn eigen onderneming. 1 januari 2014 startte ik officieel ‘Jolanda Vervaart Fotografie’ en met veel plezier en liefde mag ik voor steeds meer mensen mooie herinneringen vastleggen op beeld. In onze woning hebben we de zeer ruime en lichte zolderruimte omgebouwd tot volwaardige daglichtstudio, waar ik iedereen graag in verwelkom. Een hele fijne plek voor het maken van mooie reportages van de (aller)kleinsten!

Naast het maken van reportages…

In mijn eigen tijd neem ik mijn camera ook graag mee naar buiten voor een fijne wandeling; ik ben gek op de natuur en alles dat er in leeft! Naast het fotograferen ben ik graag bezig met vormgeven, schrijven en alles waar ik zelf creatief in kan zijn. Ja, dat betekent dat ik tegenwoordig ook met een kop thee op de bank lekker kneuterig zit te haken! ;-) Daarnaast houd ik van lekker eten, spreek ik graag met vrienden af, krijg ik altijd extra energie wanneer de zon schijnt en ben ik eigenlijk altijd overal wel ‘voor in’.