Zwangerschapsfotoreportage
Je bent zwanger! Een hele bijzondere periode die voor jullie is aangebroken en zeker de moeite waard om die als herinnering voor later op beeld mooi vast te leggen. Hoe mooi is het ook voor jullie kind om deze foto’s later terug te zien in een fotoalbum? Waar hij of zij nog fijn en geborgen in mama’s buik zat, die stralend op de foto staat?

Ik fotografeer een zwangerschap meestal tussen de 30 en 36 weken, omdat je buik dan op z’n mooist is en je nog niet tegen de allerlaatste loodjes aan zit.  Ik beschik over meerdere jurken in verschillende kleuren die je aan mag tijdens de fotoreportage. Deze jurken zijn speciaal gemaakt voor zwangerschap, hebben veel stretch en een gemiddelde maat. Daarnaast adviseer ik jullie na het maken van de reservering natuurlijk uitgebreid over welke kleding jullie zelf het beste kunnen dragen tijdens de fotoreportage.

Als vanzelfsprekend schiet ik ook graag een paar foto’s met de (aanstaande) papa erbij en eventueel oudere broertjes of zusjes. Houd er rekening mee dat ik zwangerschapsfotografie uitsluitend (buiten) op locatie doe. Mocht je nog geen idee hebben waar? Daar komen we samen wel uit!

Jolanda Vervaart Fotografie | Zwanger
Reserveer een zwangerschapsshoot!

Wacht niet te lang met het boeken van een shoot om eventuele teleurstelling te voorkomen. Indien je op tijd reserveert, kan ik rekening houden met een plekje in mijn agenda voor jou en jouw buik.

Reserveren
Zwangerschaps-shoot
Klein geluk
€ 95,-
Ongeveer een uur fotografie
Prijs en tijd gebaseerd op max twee personen
5 HR bestanden
 
Extra geluk
€ 120,-
Ongeveer een uur fotografie
Prijs en tijd gebaseerd op max twee personen
10 HR bestanden
 
Compleet geluk
€ 165,-
Ongeveer een uur fotografie
Prijs en tijd gebaseerd op max twee personen
15 HR bestanden
Fotoalbum 15x15 / 12 pagina's

Note: reportage is inclusief foto’s met partner en max twee oudere kindjes. Voor meer kinderen op de foto geldt extra tarief van € 15,- p.p.

Reserveringsformulier

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Adres

Pakketkeuze

Uitgerekende datum

Geslacht: meisjejongenonbekend

Indien er broertjes en of zusjes mee komen

Heb je een kortingscode? Vul deze dan hier in


Jolanda Vervaart Fotografie | Zwanger
Jolanda Vervaart Fotografie | Zwanger